Prodaja, servis i opremanje objekata profesionalnom opremom za čišćenje, higijenskim sustavima i opremom za ugostiteljstvo
 
Svi znamo što je osobna higijena i da su osnova za zdravlje i prevenciju bolesti dobre higijenske navike i da nije neutemeljena ona uzrečica da je higijena pola zdravlja.

Isto tako je i sa higijenom prostora, ako nam je životni prostor neadekvatno čišćen ili održavan, jednostavno se nećemo osjećati u tim prostorijama udobno i sigurno, produktivnost će nam biti umanjena i jednostavno se nećemo i ne želimo zadržavati u tim prostorima. Čistoća se ne sudi po uređenosti nekog predvorja ili prostora, za konačan sud mnogo je mjerodavnija ocjena koju ćete dati čistoći npr. kupaonice ili pak sanitarnog čvora! Pritom treba reći da nema važnijeg i manje važnog dijela prostora.

Uređenost i čistoća svakog od prostora put je do povjerenja koje će se, ako gledamo ukupni dojam higijene prostora, ili nagraditi ili skupo platiti. Stoga je higijena posebno bitna svuda. Kada ste negdje, očekujete visoku razinu higijene i zdravstvenu sigurnost. No da bi prostor, osim što je čist, bio i zdravstveno siguran, potrebno je redovito temeljito i kvalitetno čišćenje.

Zato uzmimo da je čistoća osnovni preduvjet uspješnog poslovanja i zdravstvene sigurnosti koja se višestruko nagrađuje uz stalno kvalitetno i stručno održavanje.
 
Prije čišćenjaNakon čišćenjaČišćenje prostoraČišćenje prostora
ampri.pngcarind.pngeureka.pngexive.pnginjecta.pnglorito.pnglucart.pngmeiko.pngpoliboy.pngprodifa.pngsantoemma.pngvectair.pngwelldone.pngwepa.png